Wijngeheim

onvergetelijke ervaring

bij jouw thuis

Aantal keer verkocht

1250x

In een tijd waar afspreken onmogelijk lijkt, waarbij de sociale verontwaardiging alleen maar toeneemt, wil Wijngeheim ervoor zorgen dat je samen met je partner of zelfs met vrienden aan tafel een onvergetelijk avontuur kan beleven.

Bij aankoop van een fles wijn bij een van de verkooppunten kun je Wijngeheim erbij kopen. Hiermee wordt de avond extra prikkelend, extra spannend en voelen de donkere dagen soepeler om door te komen.

 

✅ Wijngeheim is op dit moment niet op deze website te koop.

✅ Je speelt Wijngeheim met 2-4 spelers waarbij je eerst het geheim moet zien op te lossen voordat de wijn geopend kan worden.

✅ Wijngeheim is een laagdrempelige manier om extra te genieten van een zorgvuldig uitgekozen fles wijn.

Wat krijg je bij Wijngeheim?

We zijn druk bezig om een leuke manier te verzinnen om Wijngeheim aan je te presenteren. Intussen kun je het beste contact opnemen zodat we een demo kunnen geven wat jouw klanten mogen verwachten als ze Wijngeheim kopen. 

Wijnproeven op een unieke manier

Voor € 9,95 extra ontvangt jouw klant Wijngeheim en is verzekerd van een extra leuke en spannend avond samen.

Ontdek hoe je ook in tijden van corona een beleving kunt verkopen.

Wordt verkooppunt van Wijngeheim en geef jouw klanten op commando een onvergetelijke ervaring. Zodat ze loyaler worden en vaker terugkomen voor die speciale wijn met een verhaal.

contact opnemen

We horen graag wat je van Wijngeheim vindt. Ook als je verbeteringen ziet of denkt dat we er samen nog iets mooiers van kunnen maken.

Telefoonnummer

085 130 6498

Adres

Prins Hendriklaan 101
3583EJ Utrecht

Word partner